Yamaha | Båt-Sam

Yamaha

Vi är återförsäljare åt Yamaha

Det här är Yamaha. Byggd för vatten.

Båtälskare över hela världen väljer kraftfull, pålitlig och tyst motorkraft från Yamaha för att få ut mesta möjliga av varje ögonblick.
Varför? Eftersom ingen annan utombordsmotor har vunnit hela deras förtroende, har mer erfarenhet bakom sitt namn eller förmågan att leverera prestanda som är så perfekt anpassad till hur de använder sina båtar.
Folk som helt enkelt älskar att vara ute på sjön. Vänner som åker ut tillsammans för att uppleva sjön. Entusiasterna som vill utmana och njuta av vidderna litar på att Yamaha ger prestanda som är bäst i sin klass.

Pålitlig och praktisk teknik

Enkel start, mjuk effekt och optimal tillförlitlighet är bara några av egenskaperna som har gett våra mindre motorer sitt renommé över hela världen. De här portabla motorerna är fullpackade med den senaste tekniken och verkligt praktiska funktioner, men tyngdpunkten ligger på att göra livet enklare och roligare för personer som gillar att utforska vattnen i små båtar, eller för dem som ser en tillförlitlig och bärbar effektkälla som en nödvändighet varje dag.

Välj utan att kompromissa

Vårt banbrytande arbete med teknik för ren förbränning sätter nya standarder utan att försämra effekt och prestanda. Detta har gjort att våra utombordsmotorer nu är snabbare, tystare och mer bränslesnåla än någonsin – endast Yamaha erbjuder så många valmöjligheter. Från den portabla F2.5 till den kraftfulla F350.

yahama_revs_your_heart_logo

Vi hjälper dig med dina behov

Inställningar för cookies