Våra tjänster | Båt-Sam

Våra tjänster

Båt-Sam — Vi har ett stort utbud av marina produkter

Sedan 1961 har vi på Båt-Sam sålt motorbåtar. Vi hjälper er som uppskattar praktiska lösningar på båtägandet. Att köpa båt är många gånger en investering i värdefull fritid till sjöss och därför strävar vi efter att göra båtlivet enkelt, tryggt och lustfyllt.

sjomack

Sjömack

Tanka hos oss! I vår sjömack kan du fylla på med bensin, diesel och färskvatten. Öppet-tiderna i macken kan variera med årstiderna. Betala med kort, Swish eller cash.

svedea

Försäkringar för båtälskaren

På Svedea jobbar experter inom både båt och försäkring. Det gör att vi kan erbjuda försäkring för motorbåtar och segelbåtar till konkurrenskraftiga priser och en snabb skadeservice som verkligen gör skillnad. Priset på försäkringen kan du påverka själv, bland annat beroende på hur du skyddar din båt från stöld och hur du förvarar den över vintern.

wasakredit

Finansiering

Att köpa båt kan vara en stor investering. Vi hjälper dig att lösa finansieringen inför ditt båtköp. Oavsett om du väljer att köpa en ny eller begagnad båt förverkligar vi din dröm genom finansiering.

vinterforvaring

Vinterförvaring

Vi vinterförvarar din båt både inom- och utomhus, från 225,-/kvm. Utomhus kan vi förvara din segelbåt med masten på. Ring oss för kostnadsförslag.

brygga

Båtplatser

Hyr din bryggplats hos Båt-Sam. Vi har ett hundratal bryggplatser för uthyrning, då har du nära till allt du behöver för båten.

truck

Service & verkstad

Vår verkstad hjälper dig med installation, service och reparation på det mesta av utrustningen i din båt. Verkstaden är auktoriserad för Yamaha, och vi hjälper dig även med andra märken. Vi hjälper dig också med sjösättningen och vi lyfter båtar upp till 4 meters bredd. Maxvikten är 8 ton.

För ett lustfyllt båtägande

Inställningar för cookies