Buster aluminiumbåtar - Vi är experter på Buster | Båt-Sam

Buster

Buster – Ledande tillverkare av aluminiumbåtar

Buster är en av de mest kända båttillverkarna i Norden. Företaget grundades 1955 och har sedan dess tillverkat högkvalitativa båtar som älskas av alla typer av båtfolk. Deras ikoniska aluminiumbåtar har blivit en klassiker när det kommer till stabila båtar med överlägsna egenskaper. Buster är båtmärket som har blivit synonymt med säkra, pålitliga och hållbara båtar som passar för alla användningsområden.

busterlogo

Kvalitet och funktionalitet för alla

Buster tillverkar ett brett utbud av båtar med hög kvalitet och funktionalitet. Oavsett om du är ute efter en båt till fisketuren, familjeutflykten eller vattensport finns det en Buster för dig. Bland de mest populära modellerna hittar vi exempelvis Buster S, Buster L och Buster Magnum. Alla modellerna har olika storlekar, funktioner och fördelar som gör dem idealiska för olika typer av båtliv. Med flexibel inredning och utrustning är det dessutom lätt att anpassa din Buster efter dina behov.

Tillverkade för att hålla

Busters båtar tillverkas av marinaluminium – ett lätt, starkt och hållbart material som varken rostar eller kan brytas ner på olika sätt. Det innebär att båtarna är lättskötta och kräver minimalt med underhåll. Aluminiumskroven är också osänkbara, vilket ger en högre grad av säkerhet på vattnet. Dessutom är båtar från Buster utrustade med säkerhetsfunktioner som stadiga grabbräcken, halkfria däck, durkar och trappsteg för att ytterligare minimera risken för olyckor. När du väljer Buster får du med andra ord ett bekymmersfritt båtägande där du kan njuta av båtlivet fullt ut.

Varför välja Buster?

För dig som letar efter en stabil båt är Buster definitivt ett båtmärke att kolla in lite extra. Med sin kvalitet, funktionalitet och säkerhet har Buster blivit ett av de mest eftertraktade båtmärkena i Norden. Kort och gott – en bra och smidig båt för alla typer av båtliv. Vill du utforska fler av våra båtar? Spana in hela vårt sortiment här!

buster-xxl-vmax-clean-sides_01

Båt-Sam – Vi är återförsäljare åt Buster

FEM RATIONELLA SKÄL ATT VÄLJA BUSTER!

Säker på sjön
Stadiga grabbräcken samt stora halkfria däck, durkar och trappsteg gör det lätt att röra sig ombord. Med den rundade fören kan du köra tätt intill bryggan. Busterbåtarna har en härdad låsögla som försvårar stölder. Dessutom fräser vi in ett extra skrovnummer i fören innan båtarna lämnar fabriken. Den osänkbara Bustern har stabil gång även när den är ojämnt lastad. Buster XXL, och våra mindre modeller, flyter även om de blir helt vattenfyllda, förutsatt att de är rätt lastade. De inbyggda flytkropparna i sidorna suger inte upp vatten utan håller båten på rätt köl.

Aluminium är hållbart!
Med Buster gör du bekymmersfria strandhugg på kobbar och skär. Marinaluminium är både lätt och hållbart – idealiska egenskaper både på sjön och under trailertransport. Marinaluminium är ett material som inte rostar, fräts, spricker eller ruttnar. Det blir inte skört, kan inte antändas och suger inte upp vatten. Materialet tål extrema temperaturer från sträng kyla upp till 200 graders värme. Robusta och långlivade Buster har ett bra bytesvärde.

Aluminium är lättskött
Som ägare till en Buster kan du njuta av båtlivet fullt ut och slipper tänka på service och underhåll. Oftast räcker det med bara vatten för att hålla båten ren utvändigt. Du kan spola sittbrunnen som har självläns.

Bra köregenskaper
Buster har ergonomiskt utformade styrpulpeter för ökad körkomfort. Aluminiumskrovet med sin genomarbetade form ger en behaglig färd även i tuffa förhållanden. Det lätta skrovet får din Buster att accelerera snabbt, trots att den har en mindre och bränslesnålare motor än konkurrerande märken.

Buster är flexibel
Flexibel inredning och utrustning gör Buster lätt att variera efter behov – för resor ut till sommarstugan, utfärder med hela familjen eller fisketurer och andra aktiviteter som kräver mer av en båt.

Buster_XSr_Boat

Vi hjälper dig med dina behov

Inställningar för cookies