Cross 75 BR + Yamaha F300XCB

Om båten

Cross 75 BR 2022 + Yamaha F300XCB (senaste generationen F300)

Det stolta flaggskeppet i Cross-serien, Cross 75 Bow Rider är en båt i premiumklass med utsökta fartegenskaper, som erbjuder en känsla av fullständig frihet och gränslöst nöje. Båten lämpar sig utmärkt både för pendling till sommarstället och utfärder långt ut till den yttersta skärgården. Vart än du bestämmer dig för att åka, gör du det med stil och komfort.

Den rymliga Cross 75 BR har en stor social sittbrunn med en bekväm U-soffa, som lockar till att njuta av soliga sommardagar. Den stora vindrutan med elegant rostfri ram, erbjuder bäst i klassen skydd mot vind och vattenstänk för samtliga passagerare i sittbrunnen. Det är lätt och tryggt att röra sig i båten tack vare den klara layouten och tydliga instegen. Det stora akterdäcket och generösa badplattformarna gör det lätt att stiga iland också via aktern. Den rejäla vattenskidbågen, som erbjuds som tillval, fungerar bra både för vattensporter men likväl som ett stadigt räcke då man rör sig på akterdäcket. Med Yamahas F300XCB uppnår topphastigheten till hisnande 50 knop, utan att äventyra båtens stabila köregenskaper.

Prioritet har lagts på säkerhet, komfort och praktiska lösningar, särskilt i de öppna ytorna i båten. Det finns gott om utrymme för att sitta ner och umgås med familj och vänner, både på för- och akterdäcket. Godkänd för 9 personer.

Praktiska insteg och genomtänkt layout gör det enkelt att gå ombord, stiga iland och röra sig runt i båten.

De stora och jämna ytorna känns säkra att gå på, som exempel gör de stora badplattformarna av- och pålastning vid bryggan smidig och enkel. Badplattformarna kommer också till sin rätt när det är dags för vattensport eller ett uppfriskande dopp.

Att navigera är enklare än någonsin tidigare med Q och dess nya breda pekskärm, som ingår i standardutrustningen. Q’s stora, snygga infotainmentskärm visar en mängd data samtidigt och är mycket användarvänlig.

Cross 75 BR har en behändig, halkfri och hållbar aluminiumdurk. En fast bränsletank på 300 liter möjliggör långa båtturer utan att du behöver stanna för att tanka.

Utrustning:
- U-Soffa
- Vindrutetorkare(SB; BB)
- Fast 2-delad dörr
- Eluttag 12V USB
- El-reglage Drive-by-wire
- Entertainment
- Led däcksbelysning
- Dubbelbatterisystem
- Cross Q 2.0 Wide Screen
- Hydraulstyrning
- Tiltratt

Kampanjpris inkl. akterkapell, aluminiumdurk, vattenskidbåge, stege i fören och Yamaha F300XCB, NU! 839.000:-

Båtälskare över hela världen väljer kraftfull, pålitlig och tyst motorkraft från Yamaha för att få ut mesta möjliga av varje ögonblick.

Dessutom utrustar vi ekipaget med motorlås, Securmark båt och motor, ögla, kedja och lås klass 3 och ett förtöjningspaket som innehåller linor, fendrar, ankare och paddel/båtshake så du har en komplett båt!

CROSS 75 BR är fantastiskt mångsidig och bjuder in till sommarfirande till sjöss.

FINNS I VÅR UTSTÄLLNINGSHGALL, VÄLKOMMEN ATT SE DEN HOS OSS, BÅT-SAM I KVICKSUND!

Finansiering

Vi hjälper dig gärna att finansiera båten.

Ring

Månadskostnad:

Månadskostnaden beräknad på 60 mån, 20% kontant och 3.95% ränta.

Genom oss kan du finansiera båten hos:

WASA KREDIT AB

Försäkring

Genom oss kan du försäkra båten hos:

SVEDEA

Plats

Pris: Ring

Säljare: Peter Almsund

Telefon: 016-484343

E-post: peter@batsam.se

Säljare: Dennis Sevelin

Telefon: 016-484346

E-post: dennis.sevelin@batsam.se

Användning

9 passagerare

Båtfakta

 • Status:Fabriksny - utställning
 • Material:Aluminium
 • Modellår:2022
 • Längd (m):7,37
 • Bredd (m):2,60
 • Vikt (kg):1350

Motorfakta

 • Motor: Yamaha F300XCB
 • Motortyp:Utombordare
 • Effekt (hk):300
 • Drivmedel:Bensin
 • Årsmodell, motor:2022

Erbjudanden