Buster XL/XXL Fishing 2021

Om båten

SLUT I LAGER, LEVERANSTID OKÄND.

Fisketillbehörspaketet förvandlar Buster XL och Buster XXL till sportfiskebåtar!
Fisketillbehörspaketet har designats speciellt för Buster XL 6,05 m (80-115 hk) och Buster XXL 6,25 m (115-150 hk).

Välj mellan enkelt eller avancerat fiskedäck!
Främre delen av båten på både Buster XL och XXL kan göras om till en perfekt plats att fiska ifrån genom att fästa spöhållare på sidorna och ett fiskedäck i mitten.
Spöhållarna för sidorna och det tvådelade däcket som passar emellan, är integrerade med förtoften och skapar ett 1,2 meter långt fiskedäck med gott om stuvutrymme under. Fiskar man mer sällan kan främre delen av båten användas som fiskedäck genom att istället använda soldäcket, som också finns som tillval.


Aktiva fritids- och sportfiskare kan också välja till en lång central spölåda, som från fören sträcker sig bak mellan konsolerna hela vägen till förar- och passagerarsätena. I lådan finns det tillräckligt med utrymme för förvaring av sju 8 fots (ca 2,4 meter) spön. Med den större spölådan kommer också en anpassad nedre dörr mellan konsolerna, samt anpassade dörrar för förvaringsutrymmet.

Ytterligare ett fiskedäck i aktern!
Aktersoffan och badplattformarna kan enkelt göras om till ytterligare ett fiskedäck genom att byta ut soffans ryggstöd mot en däckplatta. Fiskedäcket i aktern är 1,2 meter långt och ger ett 1,6 meter brett stuvutrymme under.
Ett längre fiskedäck på 1,6 meter kan skapas genom att täcka den bakre soffan med ett halkfritt aluminiumlock.
Locket kan också lyftas vertikalt för att fungera som ryggstöd när fiskedäcket inte används, vilket ger bekväma sittplatser för upp till fyra personer samtidigt som det effektivt dämpar motorljud. Tack vare det vikbara ryggstödet blir det lätt att anpassa användningen av båten, från en fritidsbåt till en fiskebåt och tillbaka igen.

Tillval: Bogmotorfäste, ställ för fiskelådor, fisksump (livewell) och fäste för vattenskidbåge!
Ett motorfäste kan monteras istället för knapen på vänster sida av fören, knapen flyttas istället till en praktisk plats på fästet på motorns utsida. Bogmotorns fäste är också utformat för att möjliggöra användning av bogräcke.
Utrymme framför konsolerna för antingen fenderställ eller ställ för fiskelådor.
Ställen för fiskelådorna levereras tillsammans med en lång spölåda, men de kan också köpas var för sig. Ställen är designade så att de kan monteras på flera olika platser i båten.
En 22-liters fisksump med syrepump kan placeras under aktersoffan. Samma sump passar också in under fiskedäcket i fören på båtmodellerna Buster S och Buster M.
Fästet för vattenskidbågen kan också användas som stöd när du fiskar från akterdäcket eller att fästa spöhållare.


OBS! Ring för offert, beställningsvara.

Pris

Ring

Karta

Pris: Ring

Säljare: Britta Sundman

Telefon: 016-484342

E-post: britta@batsam.se

Säljare: Peter Almsund

Telefon: 016-484343

E-post: peter@batsam.se

Säljare: Dennis Sevelin

Telefon: 016-484346

E-post: dennis.sevelin@batsam.se

Användning

Båttyp: Bowrider

Båtfakta

  • Status:Fabriksny - övrigt
  • Material:Aluminium
  • Modellår:2021

Motorfakta

  • Motor: Yamaha
  • Motortyp:Utombordare
  • Drivmedel:Ej angett
  • Kylning:Inte relevant
  • Årsmodell, motor:2021