Yamarin

Yamarin – Finlands snyggaste modellserie är redo för sommaren 2017

Yamarin har på drygt 40 år blivit ett av Finlands och Nordens mest uppskattade båtmärken. Detta har vi åstadkommit  genom ett kompromisslöst arbete,  ett banbrytande samarbete med världens ledande motormärke Yamaha och tillit till traditionell finsk båtbyggarkonst.  Av detta har det fötts ett båtmärke som båtägarna på sin höjd byter mot en annan Yamarin.

Yamarins modellserie drar blickar och lovord till sig
Yamarin – modellseriens senaste ögongodis,  81 DC som är en helt nyutvecklad båt som skiljer sig från de andra yamarin båtarna i utseende men fortfarande samma grundtanke med bra sjöegenskaper som alltid varit Yamarins kännetecken och vara en välutrustad båt redan från start.  Båten kom inför sommaren 2016 och under 2017 har övriga modellserien fått nya dekaler för att följa efter storasyster i samma spår

Inhemskt kunnande av toppklass
Yamarin båtarna tillverkas i Finland! Båtarna har en ren skandinavisk form och inredning och ett effektivt och praktiskt utnyttjande av utrymmet. Yamarin båtarna är kända för att ha en utrustning i toppklass. I många av våra modeller  ingår exempelvis kapell och sittdynor – och i vissa fall även teak- i standard utrustningen, för att vi tycker att båtar också skall vara lite lyxiga.

Yamarin & Yamaha – Teknik i toppklass
När det gäller motorerna sätter Yamarin sin tillit till Skandinaviens mest populära motormärke – Yamaha. Yamarin båtarna är utprovade och utformade för att så perfekt som möjligt kunna passa till Yamahas outtröttliga fyrtaktsmotorer. För föraren innebär det pålitliga och utmärkta köregenskaper och i instrument panelen syns det i form av bland annat Yamaha instrument. Yamarin och Yamaha är en kombination med ett värde som består även på andrahandsmarknaden.

Yamarin är känt för sina köregenskaper.
Det vittnar både nöjda Yamarin kunder och åter kommande toppresultat i testkörningar av ledande båttidningar om. Den kunskap som inhämtats under åren syns i konstruktionenen av skroven, och som gör att båten går stabilt och stadigt även i hård sjögång. Yamarin är ett säkert val även vid färd i Kosterfjordens yttersta skärgård.

Bli en del av Yamarin familjen
Här på vår hemsida så har vi lagt upp de olika modellerna med information, specifikation och andra nyttigheter. Om det är något Ni inte finner här, eller om Ni önskar titta lite närmare på någon Yamarin modell så är Ni välkommen att kontakta oss!

Till Yamarin

Logo varumärke: 
Yamarin

Yamarin tillbehör & reservdelar

OBS! BESTÄLLDA TILLBEHÖR & RESERVDELAR KAN BARA HÄMTAS I VÅR BUTIK I KVICKSUND.

Ring eller maila oss så hjälper vi er med tillbehör och reservdelar till er Yamarin.

Tel. 016-35 47 85

Epost. info@batsam.se

Yamarin

teaksatser

Yamarin teak

Teaksatser till Yamarin: 

Yamarin teak