Yamaha

Yamaha F25 2018Nya F25 G, 25 % lättare – unikt effekt-viktförhållande

 

Det här är Yamaha. Byggd för vatten.

Båtälskare över hela världen väljer kraftfull, pålitlig och tyst motorkraft från Yamaha för att få ut mesta möjliga av varje ögonblick.
Varför? Eftersom ingen annan utombordsmotor har vunnit hela deras förtroende, har mer erfarenhet bakom sitt namn eller förmågan att leverera prestanda som är så perfekt anpassad till hur de använder sina båtar.
Folk som helt enkelt älskar att vara ute på sjön. Vänner som åker ut tillsammans för att uppleva sjön. Entusiasterna som vill utmana och njuta av vidderna litar på att Yamaha ger prestanda som är bäst i sin klass.

Pålitlig och praktisk teknik

Enkel start, mjuk effekt och optimal tillförlitlighet är bara några av egenskaperna som har gett våra mindre motorer sitt renommé över hela världen. De här portabla motorerna är fullpackade med den senaste tekniken och verkligt praktiska funktioner, men tyngdpunkten ligger på att göra livet enklare och roligare för personer som gillar att utforska vattnen i små båtar, eller för dem som ser en tillförlitlig och bärbar effektkälla som en nödvändighet varje dag.

Välj utan att kompromissa

Vårt banbrytande arbete med teknik för ren förbränning sätter nya standarder utan att försämra effekt och prestanda. Detta har gjort att våra utombordsmotorer nu är snabbare, tystare och mer bränslesnåla än någonsin – endast Yamaha erbjuder så många valmöjligheter. Från den portabla F2.5 till den kraftfulla F350.

 

Yamaha Båtmotorer

 

Yamaha GP1800

 

Yamaha ATV och ROV maskiner är välkända för mycket hög kvalitet, oöverträffad driftsäkerhet, härlig komfort och för att vara utrustade med användarvänliga och överlägsna tekniska funktioner.

I vårt modellprogram hittar du garanterat en modell som passar dina behov och tillsammans med vårt breda tillbehörsprogram hittar du garanterat en kombination som passar dina behov och krav.

 

Yamaha ATV

Logo varumärke: 
Yamaha

VATTENSKOTRAR

YAMAHA EXR VATTENSKOTER WAVERUNNER

Att känna den är att vilja ha den.

Ingen annan vattenskoter kan ge dig samma speciella ”WaveRunner-känsla”. Varför? För att det har tagit år av utveckling och hängivelse åt teknisk innovation för att skapa den – och för att leverera vår häpnadsväckande serie med klassledande modeller. Varje teknisk och formgivningsdetalj får dig att känna dig som ett med maskinen, och i harmoni med vattnet. Det är det som gör att körupplevelsen med WaveRunner är så oerhört annorlunda – och unik i sitt slag.

Vattenkraft

Yamaha EXR 2019

Den enastående, helt nya EXR – snabbare och ännu roligare

Den är en mycket kraftfull och sportig maskin, men ändå mångsidig och enkel att hantera. Högt upp på listan över dess unika funktioner finns vårt lätta och smidiga NanoXcel2-skrov och vår revolutionerande RiDE-teknik, med sitt lättanvända och intuitiva styrsystem som redan har revolutionerat vattenskoterbranschen för ägarna av våra premiummodeller.

Trots att den är prisvärd är det DNA som flyter i ådrorna på EXR äkta Yamaha – teknisk innovation, världsledande teknik och överlägsen pålitlighet.

Yamaha EXR 2019

Sidor