Yamarin

Yamarin – Finlands snyggaste modellserie är redo för sommaren 2017

Yamarin har på drygt 40 år blivit ett av Finlands och Nordens mest uppskattade båtmärken. Detta har vi åstadkommit  genom ett kompromisslöst arbete,  ett banbrytande samarbete med världens ledande motormärke Yamaha och tillit till traditionell finsk båtbyggarkonst.  Av detta har det fötts ett båtmärke som båtägarna på sin höjd byter mot en annan Yamarin.

Yamarins modellserie drar blickar och lovord till sig
Yamarin – modellseriens senaste ögongodis,  81 DC som är en helt nyutvecklad båt som skiljer sig från de andra yamarin båtarna i utseende men fortfarande samma grundtanke med bra sjöegenskaper som alltid varit Yamarins kännetecken och vara en välutrustad båt redan från start.  Båten kom inför sommaren 2016 och under 2017 har övriga modellserien fått nya dekaler för att följa efter storasyster i samma spår

Inhemskt kunnande av toppklass
Yamarin båtarna tillverkas i Finland! Båtarna har en ren skandinavisk form och inredning och ett effektivt och praktiskt utnyttjande av utrymmet. Yamarin båtarna är kända för att ha en utrustning i toppklass. I många av våra modeller  ingår exempelvis kapell och sittdynor – och i vissa fall även teak- i standard utrustningen, för att vi tycker att båtar också skall vara lite lyxiga.

Yamarin & Yamaha – Teknik i toppklass
När det gäller motorerna sätter Yamarin sin tillit till Skandinaviens mest populära motormärke – Yamaha. Yamarin båtarna är utprovade och utformade för att så perfekt som möjligt kunna passa till Yamahas outtröttliga fyrtaktsmotorer. För föraren innebär det pålitliga och utmärkta köregenskaper och i instrument panelen syns det i form av bland annat Yamaha instrument. Yamarin och Yamaha är en kombination med ett värde som består även på andrahandsmarknaden.

Yamarin är känt för sina köregenskaper.
Det vittnar både nöjda Yamarin kunder och åter kommande toppresultat i testkörningar av ledande båttidningar om. Den kunskap som inhämtats under åren syns i konstruktionenen av skroven, och som gör att båten går stabilt och stadigt även i hård sjögång. Yamarin är ett säkert val även vid färd i Kosterfjordens yttersta skärgård.

Bli en del av Yamarin familjen
Här på vår hemsida så har vi lagt upp de olika modellerna med information, specifikation och andra nyttigheter. Om det är något Ni inte finner här, eller om Ni önskar titta lite närmare på någon Yamarin modell så är Ni välkommen att kontakta oss!

Till Yamarin's glasfiberbåtar

Logo varumärke: 
Yamarin

NYHET 2019 - Yamarin 46SC KAMPANJ!

liten styrpulpet instegsbåt ungdomsbåt

EN VINNANDE KOMBINATION - LÄTTHANTERBAR OCH FUNKTIONELL, NYA YAMARIN 46 SC!

Yamarin 46 Side Console är en fungerande helhet vars utmärkta köregenskaper garanterar en stabil båtfärd i alla väder. Tack vare de välplanerade utrymmeslösningarna är sittbrunnen i fören rymlig, och det är gott om förvaringsutrymmen.

Båten har även regnläns, så regnvatten rinner ut av sig slälv.

Godkänd för 5 personer och max motor är 50 hk.

Monterat, körklart!

Just nu ingår även sidoräcken i aktern värde 2 700 SEK!

YAMARIN 56 BR 2019

vattenskidbåt utflyktsbåt badbåt snygg båt

Yamarin 56 BR 2019, en fartfylld båt för sportiga förare, perfekt för vattensport och dagsutflykter, dessutom är det rymligt framme i fören om du vill fiska eller transportera grejer.

2 st bekväma stolar och en rymlig aktersoffa, dynor, tvådelad dörr, kapell, hydraulstyrning, dessutom är det kampanj 2019 med en Garmin GPS 922xs med ekolodsgivare!

En otroligt fin båt i sjön, fart c:a 37 knop med 100 hk. Finns att se i vår utställningshall!

Standardutrustning: