Buster Mini Sport

Buster Mini Sport

Buster Mini Sport

Till säsongen 2018 introducerar vi nya Buster Mini Sport. Den nya modellen är ett praktexempel på det ”lilla båtlivet”; det behöver inte kosta skjortan för att vara roligt. Mini Sport baserar sig på Buster Mini skrovet – nu med styrpulpet. Den tillåtna maxeffekten på 10 hästkrafter lockar fram den sportiga sidan av denna lilla båt. Med styrpulpet lämpar sig Mini Sport utomordentligt som förbindelsebåt för korta sträckor i skyddade vatten, eller som tonåringens första egna, “riktiga” motorbåt. Med Yamahas 9,9 hästare toppar du lätt 20 knop. Att manövrera och köra den rattförsedda båten är enkelt och underhållande.

Trots den sportiga framtoningen har vi inte tummat på vare sig säkerheten eller osänkbarheten. Användarvänligheten ökas av den patenterade EasyBail regnvattentömningen. Den valbara vindrutan ger skydd från regn och stänk. För att vara en liten båt godkänd för tre personer, är Mini Sport synnerligen rymlig och har lagom med lastkapacitet. Även med styrpulpet väger båten bara 115 kg, så precis som ursprungliga Mini är även denna båt lätt att dra upp på land på tu man hand.

Det bekymmersfria och hållbara aluminiumskrovet är så gott som underhållsfritt, och båten kan med fördel lämnas vid sommarnöjet i väntan på äventyr. Det valbara hamnkapellet gör att båten hålls bade torr och ren då du lämnar den. Långa transporter sköts odramatiskt på släp utan bromsar bakom en vanlig personbil.

Paket-pris med Yamaha 9,9 hk med elstart.

 

65 000 SEK
Status: 
Ny
Material: 
Aluminium
Modellår: 
2018
Längd (m): 
3,88
Bredd (m): 
1,49
Vikt (kg): 
115
Motor: 
Yamaha
Motormodell: 
F9,9JEL
Effekt (hk): 
9,9

Varumärke: