BUSTER MAGNUM 2018 EL-REGLAGE

BUSTER MAGNUM DRIVE-BY-WIRE EL-REGLAGE ALUMINIUM BÅT

BUSTER MAGNUM 2018 M. YAMAHA F225FETX DRIVE-BY-WIRE (EL-REGLAGE)

”I nya Magnum har man storbåtskänsla, köregenskaperna har förbättrats avsevärt tack vare det nya skrovet och tyngdpunkten som förflyttats bakåt. Med en skarpare skrovform och tre par aggressivt utformade steglister har man strävat efter en prestationsförmåga, som gör båten rolig att köra”.

Till båtens standardutrustning hör en 16 tums Buster Q-smartskärm, som erbjuder föraren all behövlig information från kartor och användarinstruktioner till väderleks- och motorinformation.

Den slanka, snygga F225 representerar Yamahas senaste generations marinteknik. Den här lätta, kompakta V6-motorn är utformad för krävande havsmiljöer och är ett fantastiskt kraftpaket att ha bakom dig på dina vattenäventyr.

Den avancerade motorn med 24 ventiler och DOHC har både EFI (elektronisk bränsleinsprutning) och VCT (variabla ventiltider), vilket bidrar till ren, jämn och tyst effekt, maximal bränsleeffektivitet och enkel start. Den slimmade, kompakta designen – teknik kombinerad med stil – talar för sig själv.

Samtidigt får du med Yamahas elektroniska gas och växling av ”drive-by-wire”-typ uppleva den mjukaste, mest exakta motorstyrningen någonsin.

Utöver standardutrustning är denna båt utrustad med vattenskidbåge, extra sitt/stuvbänkar bak så man får en rymlig U-soffa, Entertainmentpaket(stereo), hamnkapell, akterkapell, dynor, motorlås,
Securmark båt och motor, DanTracker (söksystem), m.m.

OBS! JUST NU BJUDER VI PÅ VINTERFÖRVARING T.O.M. VÅREN 2019.

659 000 SEK
Status: 
Ny
Material: 
Aluminium
Modellår: 
2018
Längd (m): 
7,20
Bredd (m): 
2,50
Vikt (kg): 
1195
Motor: 
Yamaha fyrtakt
Motormodell: 
F225FETX
Effekt (hk): 
225

Varumärke: