Styrpulpet

Cross 54 BR 2019 NYHET!

badbåt utflyktsbåt fiskebåt snygg båt

NYHET! Aluminiumskrov med glasfiber invändigt som nu blivit vit, den blir mer ombonad än en ren alubåt, dessutom blir skrovet mer oömt om man vill dra upp båten på en strand eller traila den.

Akterkapell som går fram till rutorna, och kommer det en regnskur sitter man 5 personer under kapellet, 2-delad dörr, 2 stolar och aktersoffa. Sittplatser även i fören.

Även en Garmin GPS är standard. Gott om stuvutrymme. Godkänd för 6 personer och 70 hk motor.

 

NYHET 2019! RYDS 488 SPORT MED YAMAHA F50

fiske transport förbindelsebåt badbåt fiskeracer vattenskidor

KOM IN OCH SE DEN SUPERFINA NYA DURKEN I RYDS 488, KALLAS "AVA-DURK" MEN VI KALLAR DEN VOV-DURK, MJUK, HALKFRI OCH BLIR EJ VARM I SOLEN, SÅ VÅRA VOVVAR KAN FÖLJA MED I BÅTEN!

Ryds 488 Sport med den moderna designen tillsammans med de nytänkande och praktiska lösningarna gör denna båt till en given favorit.

Den är helt vakuuminjecerad som sina föregångare, vilket ger stora miljövinster och en lägre vikt. Dom höga friborden och dom rejäla grabbräcken ger en trygg och säker känsla i båten.

BUSTER M1 2019 KAMPANJ!

fiske transport förbindelsebåt badbåt fiskeracer

KAMPANJ 2019!

Buster M1 är en enkel och säker båt för sommarstugan, som tack vare generösa däcksytor lämpar sig för varutransport och fiske.

Den brillianta stugbåten, Buster M, bekymmersfri, och med förbättrade planingsegenskaper, lämpar sig för sommarstugans allt i allo, småskalig förbindelsebåttrafik, butiksresor, fiske i närvatten eller utflykter med familjens minstingar. Den rediga, öppna däckslösningen garanterar ett mångsidigt och säkert båtliv.

Sidor