Jeanneau

PASSION OCH DEDIKATION

Henri Jeanneaus passion och dedikation till byggandet av kvalitetsbåtar började redan 1957.

Från första hantverket till de båtar du ser idag har passionen stannat kvar och nu spridit sig till över 2500 medarbetare och ett nätverk av 300 distributörer runtom i världen.

Våra kunder hjälper oss driva innovationen och kvalitén framåt till de båtar som idag kännetecknar Jeanneau. Kundens input gör så att vårt team får nya idéer som kan höja upplevelsen till sjöss.

Resultatet kommer du få känna på när du provar en båt från Jeanneau-serien: dess karaktär, exceptionella kvalitet, värde och tidlösa utseende.

JEANNEAU – ETT UTMÄRKANDE MÄRKE

Jeanneau's hemsida

Logo varumärke: 
Jeanneau

Jeanneau

Ring eller maila oss så hjälper vi er med tillbehör och reservdelar till er Jeanneau.

Tel. 016-35 47 85

Epost. info@batsam.se

JEANNEAU CAP CAMARAT 6,5 DC

Jeanneau Cap Camarat 6.5 DC har topposition på marknaden för bekväma Day Crusiers. Cap Camarat 6.5 DC med ett bekvämt framdäck, aktersoffa som omvandlas till solbädd och lätt tillträde till cockpiten är några av funktionerna som höjer komfortnivån ombord.
 

 

Båt-Sam utrustad:

JEANNEAU MERRY FISHER 795

Merry Fisher 795 med en rakt igenom dynamisk och givande design. Alla innovationer från Merry Fisher 695 finns ombord, plus många fler!
Med mycket ljus kombinerar Merry Fisher 795 en ny dynamisk profil med ett stort antal innovationer för optimal komfort ombord.

 

Båt-Sam utrustad: