Buster

Buster S, S1 och Scc

 

FEM RATIONELLA SKÄL ATT VÄLJA BUSTER!

Säker på sjön
Stadiga grabbräcken samt stora halkfria däck, durkar och trappsteg gör det lätt att röra sig ombord. Med den rundade fören kan du köra tätt intill bryggan. Busterbåtarna har en härdad låsögla som försvårar stölder. Dessutom fräser vi in ett extra skrovnummer i fören innan båtarna lämnar fabriken. Den osänkbara Bustern har stabil gång även när den är ojämnt lastad. Buster XXL, och våra mindre modeller, flyter även om de blir helt vattenfyllda, förutsatt att de är rätt lastade. De inbyggda flytkropparna i sidorna suger inte upp vatten utan håller båten på rätt köl.

Aluminium är hållbart!
Med Buster gör du bekymmersfria strandhugg på kobbar och skär. Marinaluminium är både lätt och hållbart – idealiska egenskaper både på sjön och under trailertransport. Marinaluminium är ett material som inte rostar, fräts, spricker eller ruttnar. Det blir inte skört, kan inte antändas och suger inte upp vatten. Materialet tål extrema temperaturer från sträng kyla upp till 200 graders värme. Robusta och långlivade Buster har ett bra bytesvärde.

Aluminium är lättskött
Som ägare till en Buster kan du njuta av båtlivet fullt ut och slipper tänka på service och underhåll. Oftast räcker det med bara vatten för att hålla båten ren utvändigt. Du kan spola sittbrunnen som har självläns.

Bra köregenskaper
Buster har ergonomiskt utformade styrpulpeter för ökad körkomfort. Aluminiumskrovet med sin genomarbetade form ger en behaglig färd även i tuffa förhållanden. Det lätta skrovet får din Buster att accelerera snabbt, trots att den har en mindre och bränslesnålare motor än konkurrerande märken.

Buster är flexibel
Flexibel inredning och utrustning gör Buster lätt att variera efter behov – för resor ut till sommarstugan, utfärder med hela familjen eller fisketurer och andra aktiviteter som kräver mer av en båt.

Buster's hemsida

Nedan kan du se lagerprodukter.

Logo varumärke: 
Buster

BUSTER XS -02

Buster XS, fiskebåt, gäddmoppe, alubåt, aluminium, roddbåt, yamaha

BUSTER XS -02
med Yamaha F15AEHS -00, 15 hk fyrtaktsmotor med elstart, nyservad. 1 ägare. Godkänd för 4 personer.

Liksom de större modellerna i serien har Buster XS alla de fördelar och egenskaper som kännetecknar en Buster.

XS är en trygg fiskebåt i skyddade vatten, den sjunker inte ens med vatten upp till relingen. XS rör sig lätt med en motor med Yamaha 15 hk. Tofterna är höga och gör att du sitter bra, i alla väder.

 

BUSTER M1 2018

fiske transport förbindelsebåt badbåt

Buster M1 är en enkel och säker båt för sommarstugan, som tack vare generösa däcksytor lämpar sig för varutransport och fiske.

Med Yamaha 40hk toppar den 27 knop och den är godkänd för 5 personer.

BUSTER LX 2018 MED ALUMINIUMDURK

Buster LX, nu med en slitstark aluminiumdurk och Yamaha 60

Sidor