TERHI 385 2014 BEG. I LAGER

lättrodd eka att fiska i småsjöar låg vikt

Terhi 385 är Finlands mest köpta, och kanske Europas mest sålda båtmodell någonsin. Under årens lopp har den tillverkats i mer än 40 000 exemplar och denna populära roddbåt uppfyller ännu efter alla år stugfolkets högsta krav och önskemål.

Terhi 385 är en stabil och trygg båt för all sorts bruk, som med tanke på sin längd är oerhört kursstabil att ro. Båten är lätt, endast 98 kg, vilket gör den lätt att hantera, och den har en lång livslängd. Extra förstärkningar har placerats på strategiska ställen så att båten skall klara av hård slitage under årens lopp. Godkänd för 4 personer. Båt och motor nära nyskick!

Roddbåten är skön att ro, åror ingår, men den går även smidigt med en 2,5 hk Suzuki fyrtakt som ingår i detta paket. Vid motorkörning har föraren en ergonomisk körposition tack vare den breda aktertoften som placerats korrekt. Terhi 385 kan ros både från fram- och mittbänk. För att förenklar stuvning ombord har Terhi 385 utrustats med ett låsbart utrymme under sittbänken. I detta paket ingår även en liten upptagningsvagn.

Max. rekommenderad vikt på motorn
27 kg

Godkännande
CE/D
Akterspegelns höjd
Kort
Osänkbar
Skrov
ABS
Flytmaterial
Polyurethane
Däck
ABS
19 500 SEK
Status: 
Begagnad
Material: 
ABS
Modellår: 
2014
Längd (m): 
3,80
Bredd (m): 
1,50
Vikt (kg): 
98
Motor: 
Suzuki
Motormodell: 
2,5 hk fyrtakt
Effekt (hk): 
2,5