Buster XL Pro 2017

Buster XL Pro

Buster XL Pro 2017  med Buster Q, inte bara navigation, nu godkänd för 130 hk.
Den öppna planlösningen i nya Buster XL Pro ger dig gott om arbetsutrymme, samtidigt som transport av skrymmande last är lättare. Den grova, halkfria durken är lätt att underhålla..

Oavsett om du använder båten professionellt eller på fritiden är rörlighet ombord väsentligt. Aktersoffan är tvådelad och går att fälla ner för mer utrymme. Den öppna planlösningen i nya Buster XL Pro ger dig gott om arbetsutrymme, samtidigt som transport av skrymmande last är lättare. Den grova, halkfria durken är lätt att underhålla samtidigt som den ger säkert fotfäste och håller i årtionden. Liksom de större Bustrarna är XL Pro stabil och säker både till sjöss och i hamn. Nya Buster XL Pro - säkerhet och stabilitet till sjöss! Fin, rymlig badbrygga med bra badstege, lanternor, självlänsande, m.m.

Paketpris med Yamaha 130hk fyrtakt med startspärr och variabelt varvtal: NU! 418.800:- inkl. Buster Q, sjökort, Sonar (ekolod), kompass, höger vindrutetorkare,motorlås, securmark båt och motor, kedja och lås klass 3, 4 exklusiva förtöjningslinor, ankare med lina och en paddel/båtshake kombinerad.

Ord. riktpris på ovanstående paket: 436.600:-

Vi kan ta din båt i inbyte, och hjälpa till med ev. finansiering!

(OBS! Båten på bilderna är extrautrustad.)

 

393 000 SEK
Status: 
Ny
Material: 
Aluminium
Modellår: 
2017
Längd (m): 
5,94
Bredd (m): 
2,17
Vikt (kg): 
625 + motor
Motor: 
Yamaha fyrtakt
Motormodell: 
F130AETL
Effekt (hk): 
130

Varumärke: